Hosgeldiniz Cim Bom Galatasaray
  Süper Lig .:. Siegerliste
 

Süper Lig .:. Siegerliste

Jahr Sieger
2008 Galatasaray Galatasaray
2007 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
2006 Galatasaray Galatasaray
2005 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
2004 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
2003 Besiktas Besiktas
2002 Galatasaray Galatasaray
2001 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
2000 Galatasaray Galatasaray
1999 Galatasaray Galatasaray
1998 Galatasaray Galatasaray
1997 Galatasaray Galatasaray
1996 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1995 Besiktas Besiktas
1994 Galatasaray Galatasaray
1993 Galatasaray Galatasaray
1992 Besiktas Besiktas
1991 Besiktas Besiktas
1990 Besiktas Besiktas
1989 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1988 Galatasaray Galatasaray
1987 Galatasaray Galatasaray
1986 Besiktas Besiktas
1985 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1984 Trabzonspor Trabzonspor
1983 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1982 Besiktas Besiktas
1981 Trabzonspor Trabzonspor
1980 Trabzonspor Trabzonspor
1979 Trabzonspor Trabzonspor
1978 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1977 Trabzonspor Trabzonspor
1976 Trabzonspor Trabzonspor
1975 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1974 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1973 Galatasaray Galatasaray
1972 Galatasaray Galatasaray
1971 Galatasaray Galatasaray
1970 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1969 Galatasaray Galatasaray
1968 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1967 Besiktas Besiktas
1966 Besiktas Besiktas
1965 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1964 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1963 Galatasaray Galatasaray
1962 Galatasaray Galatasaray
1961 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1960 Besiktas Besiktas
1959 Fenerbahçe SK Fenerbahçe SK
1958 Besiktas Besiktas
1957 Besiktas Besiktas
 
  Es wahren 14972 ziyaretçi (32800 klik) insgesammt hier  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=
© 2009 galatasarayistanbulsuperlig Alle Rechte vorbehalten.